Transportul

Veti primi bunurile comandate in termen de 1-3 zile lucratoare de la data confirmarii comenzii. In perioadele de varf pentru cumparaturi si in perioadele de reduceri, livrarea ar putea dura mai mult.

Transportul este de 18 lei pe teritoriul Romaniei, indiferent de marimea si greutatea coletului, transportului gratuit la comenzi de peste 250 lei.
Transportul se efectueaza la adrese de domiciliu sau alte adrese de pe teritoriul Romaniei.

Informatii privind exercitarea dreptului de retur.

Aveti intotdeauna la dispozitie 14 de zile calendaristice pentru a decide daca produsul este potrivit pentru dumneavoastră. Ihaoo garanteaza faptul ca va restitui contravaloarea oricaror articole cu conditia ca acestea sa fie pastrate in stare corespunzatoare inainte de returnare.

Dreptul de retur

Potrivit prevederilor legale în vigoare, „consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitatii si fara invocarea unui motiv, in termen de 14 zile calendaristice lucratoare de la primirea produsului”

Produsele care nu satisfac cerintele dumneavoastră, vor fi expediate inapoi la firma Miss Concept str. Str. Cugetarii 88,Voluntari, Bucuresti pe propria cheltuiala, impreuna cu Formularul de Retur. In cazul returului la comenzile cu TRANSPORT GRATUIT cumparatorul trebuie sa achite taxa produsului TUR-RETUR.În cazul în care s-a beneficiat de transport gratuit la o comandă mai mare de 250 de Lei, dar dupa returnare, valoarea produselor devine mai mica față de această sumă, avantajul transportului gratuit se pierde

Cum returnez un produs?

In 4 pasi simpli. Iata care sunt acestia:

Completati acest Formularul de retur si in felul acesta ne anuntati ca vreti sa returnati unul sau mai multe produse din comanda. Vezi aici formular retur.
Produsele care nu satisfac nevoile si asteptarile dumenavoastra vor fi expediate in STAREA IN CARE AU FOST PRIMITE (a nu se deschide ambalajul).
Apoi il trimiti prin curierat rapid la noi (NU prin Posta!).

In cazul in care produsele care ajung la noi prezita zgarieturi sau sigilii rupte ne rezervam dreptul sa refuzam restituirea sumelor.

Costul transportului va fi suportat de CLIENTA. Coletul trebuie trimis inapoi cu ramburs 0 lei. Firma nu are bani cash. Banii se returneaza doar in cont.

Atentie 1: Produsul trebuie sa contina toate componentele, sa fie in ambalajul original, ambalat corespunzator pentru transport, trebuie sa fie in conditii perfecte pentru a putea fi revandut. Produsul  aibă setul de etichete, care nu trebuie să fie rupte, produsul să nu prezinte urme de utilizare si sa se afle in ambalajul intact. 

Atentie 2: Pachetul va fi trimis fara ramburs. pentru ca el ajunge in depozitul nostru, unde nu exista caserie sa se achite catre curier.

Atentie 3: Daca doresti sa schimbi produsul taxa de transport aferente schimbului va fi suportata de tine si este in valoare de 30 de lei teritoriul Romaniei. Poti schimba produsul cu alta marime. In cazul in care doresti sa schimbi modelul, atunci valoarea produsului sau a produselor pe care le soliciti in schimbul returului trebuie sa fie egala sau mai mare decat pretul facturat al produsului pe care il dati inapoi. In cazul in care alegeti ceva de valoarea mai mare, veti plati diferenta de pret ramburs la curier. In cazul in care nu exita diferenta de valoarea, nu veti avea nimic de achitat. Nu se poate realiza schimb de valoarea mai mica decat returul intrucat nu se poate procesa pe aceeasi comanda si schimb si resituire de bani.

Trimite pe adresa: Miss Concept str. Str. Cugetarii 88,Voluntari, Bucuresti pentru MISS CONCEPT 88 SRL. Pe documentul de transport te rugam sa completezi si numarul de telefon de la depozit: 0760267420
Coletul a ajuns la noi, il verificam, va anuntam ca este totul in regula si va facem plata. Dupa ce vom receptiona coletul, va vom trimite o notificare email/ telefon si va vom efectua plata aferenta returului.
Iti vom returna contravaloarea produsului in termen de 14 zile lucratoare.

Va rugam sa respectati termenul prevazut pentru inapoierea produselor. Contravaloarea produselor returnate va fi restituita prin transfer bancar . Noul produs comandat va fi expediat cu plata ramburs.

Va rugam sa pastrati dovada de expediere a coletului returnat pana la incheierea procesului de analizare a eventualelor reclamatii, iar în cazul produselor returnate pana la momentul rambursarii banilor.

Aceasta politica de returnare este valabila pentru produsele achizitionate prin intermediul magazinului online ihaoo.ro

Daca va ganditi sa returnati produsul, nu il utilizati! Nu puteți utiliza produsele pe care le-ati primit, inainte de a lua o decizie cu privire la anularea contractului de vanzare-cumpare. Dreptul de retragere exista pentru a va permite sa examinati produsul asa cum ati face-o intr-un magazin, nu pentru a va oferi 14 zile calendaristice de utilizare gratuita.