Cum cumpar?

Cump─ârarea produselor din magazinul nostru o pute╚Ťi face online, telefonic sau prin email (pentru clien╚Ťi existen╚Ťi).<

Comanda online

Produsul/produsele pe care dori╚Ťi sa le comanda╚Ťi poat fi gasite prin navigarea pe site sau prin folosirea c├ómpului de c─âutare.

Dup─â ad─âugarea ├«n cos a tuturor produselor pe care dori╚Ťi sa le comanda╚Ťi, procesul de cump─ârare se continua prin navigarea c─âtre pagina ÔÇ×Co╚Ö de cump─âr─âturiÔÇŁ (coltul dreapta-sus a paginii), verificarea con╚Ťinutului co╚Öusului de cump─âr─âturi ╚Öi ap─âsarea butonului ÔÇ×CONTINU─é CU FINALIZAREA COMENZIIÔÇŁ si parcurgerea paginii de comanda. In pagina de comanda va trebui sa completati urmatoarele:

Metoda de livrare ÔÇô Livrare prin Curier rapid.
Datele comenzii: Nume si prenume, Adresa complete (Judet, Localitate, Strada, Numar, Scara, Bloc, etaj, Apartament, Interfon daca e cazul).
Metoda de plata: alegeti modalitatea in care veti plati comanda (PLATA LA LIVRARE ÔÇô ramburs numerar la livrarea coletului, prin CARD.

Dacă doriţi puteţi să creaţi un cont, odată cu plasarea comenzii. Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei generate, veţi putea sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Comanda telefonica
Telefonand la 0760 267 420 un agent de vanzari ihaoo.ro va va prelua comanda.

Nu exista valoare minima pentru o comanda.